Badkamerrenovaties Zele

SaniNetto uit Sint-Niklaas staat voor een dynamische onderneming met jarenlange ervaring in sanitair en totale badkamerrenovatie. Op zoek naar een badkamerrenovatie in Zele? Vertrouw op Saninetto!

Heeft jouw badkamer nood aan een volledige renovatie? Wij gaan voor een complete renovatie en geen half werk. Veel bedrijven zullen de huidige leidingen gewoon opnieuw gebruiken. Ze controleren nauwelijks of er verstoppingen zijn en/of ze misschien wel verroest zijn. Een controle of vernieuwing van de leidingen zit bij conculega’s namelijk vaak niet inbegrepen in de offerte. Je hebt dus een nieuwe badkamer, maar na enkele jaren kun je alweer probleblemen krijgen. Bij Saninetto kan je erop vertrouwen dat we volledig van nul herbeginnen en met alle rekening houden! We kijken bij een badkamerrenovatie naar de staat van de leidingen en zullen waar nodig ingrijpen om toekomstige problemen al vanaf de start te vermijden.

 

slider2
Gray bathroom, sink, mirror
slider1
slider5
slider3
previous arrow
next arrow

Ook bij SaniNetto geniet u van de wettelijke garantieperiode
op installatie van 10 jaar!

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Aangezien we uitsluitend met kwaliteitsmerken werken en dat we voor iedere discipline binnen deze takken van de bouwwereld alle nodige erkenningen en certificeringen hebben kunt u er zeker van zijn dat u ook de nodige ondersteuning en garanties krijgt na de aankoop of uitvoering.

Alles onder één dak

Als kers op de taart hebben we onze eigen showroom waarin u een ruime keuze aantreft van sanitair, meubels, tegels,  …
Aangevuld met ons 3D ontwerpprogramma kunnen we dan ook stellen dat we u een service van “alles onder 1 dak” kunnen aanbieden.

Complete badkamerrenovaties

Van de leidingen, het betegelen tot het kraanwerk wij hebben alle kennis in huis om uw droombadkamer te realiseren tegen een betaalbare prijs. Wat is betaalbaar of wat kost een badkamerrenovatie? Een moeilijk te beantwoorden vraag, maar we doen het financieel plaatje kloppen, door samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Binnen uw budget en mogelijkheden zoeken we naar de kwalitatiefste materialen.

Jarenlange ervaring en expertise

Een badkamerrenovatie brengt heel wat werk met zich mee. Wij hebben de jarenlange ervaring om onze projecten 100% correct te kunnen inschatten en om uw badkamer om te toveren in uw eigen droombadkamer. vertrouw jij ook op onze expertise? 

Contacteer ons

Werkzaam in heel wat regio's

In volgende gemeentes zijn wij vaak actief: Sint-Niklaas, Sint-Pauwels, Nieuwkerken-Waas, Belsele, Elversele, Sint-Gillis-Waas, Kemzeke, Sinaai-Waas, Temse, Vrasene, Waasmunster, Hamme, Tielrode, Weert, Haasdonk, Stekene, Beveren-Waas, Meerdonk, Verrebroek, Bornem, Steendorp, De Klinge, Melsele, Rupelmonde, Hingene, Bazel, Daknam, Mariekerke, Moerzeke, Lokeren, Grembergen, Kruibeke, Eksaarde, Zele, Kallo, Oppuurs, Moerbeke-Waas, Sint-Amands, Burcht, Hoboken, Zwijndrecht, Hemiksem, Kieldrecht, Puurs, Baasrode, Schelle, Dendermonde, Liezele, Niel, Ruisbroek.

Uw gemeente staat hier niet tussen? Wij werken zeker in uw gemeente maar bovenstaande vindt u de gemeentes terug waarin wij het vaakst actief zijn.

Badkamerspecialist

Showroom

Realisaties