BADKAMERS, DOUCHES EN WASTAFELS

Baden

Onze baden en Douchebakken van Villeroy & Boch zijn heel belangrijk in ons gamma. Je hebt ze in acryl en quaryl.

Quaryl is een kwalitatief sterk materiaal, een soort kwartskorrel waarvan de waterdichtheid en het afwerkingsniveau absolute top zijn. SaniNetto zet hoog in op dit type van producten.
Ze zijn een toonvoorbeeld van het assortiment A-merken waar wij graag mee aan de slag gaan.

Vrijwel ieder merk heeft diverse gradaties binnen hun gamma.
SaniNetto kiest bewust voor de meer duurzame series, wij richten ons bewust op merken die dezelfde filosofie als wij hebben en een correcte prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

Douches

Ook voor uw douches kunt u bij ons terecht. Wij kunnen werken met douchebakken volledig op maat gemaakt. Inloopdouches in natuursteen, composiet, volledig betegeld, … compleet geïntegreerd in uw badkamer. Alle maten van douches zijn mogelijk! 

Droomt u van een ronde douche? Vraag maar! Bij Saninetto kan het allemaal! Laat uw inspiratie de vrije loop, Saninetto doet de rest!

Wastafels & badkamermeubelen

De standaard bij Saninetto is kwaliteit en hoogwaardige, gebruiksvriendelijke materialen. Deze lijn trekken wij zeker door in onze wastafels en badkamermeubelen. Is het voor een kleine handwastafel in uw toilet of voor een groot specifiek meubel op maat in uw badkamer? Bij Saninetto vindt u het allemaal! Wij gaan samen met u op zoek naar het ideale meubel.

Dit kan volledig uitgewerkt zijn in composiet? Hangmeubel? Losstaand meubel? Volledig uitgewerkt met bad geïntegreerd? Alles is mogelijk, droom maar.. wij realiseren het voor u van A tot Z.

Een greep uit de kwalitatieve merken waar SaniNetto mee werkt!

Moerputstraat 4C
9100 Sint-Niklaas
Tel. 03 777 86 00
info@saninetto.be

Openingsuren

Ma: Gesloten

Di-Vrij: 10u tot 12u  & 13u30 tot 16u

Za:  10u tot 15u