SHOWROOM 

Showroom SaniNetto

In onze showroom kunt u terecht om ons aanbod aan baden, lavabo’s, toiletten, kranen, douches, regendouches, inloopdouches, tegels, verwarming, radiatoren, airconditioning, warmtepompen enzomeer te bezichtigen. Alles onder één dak, dit maakt het makkelijk om zelf je badkamer samen te stellen en samen met ons een 3D-plan op te maken van jullie toekomstige badkamer.

Naast het kunnen zien van de diverse materialen is het zeker ook nog zo belangrijk om de juiste uitleg te krijgen over de producten en de diverse mogelijkheden.

Ook hier bieden we u een top service! 
Ons team heeft namelijk al heel wat km’s op de teller, niet alleen op het vlak van product- en marktkennis maar ook op het vlak van ontwerp en constructie. Bij ons dus geen verkopers waarbij de kennis beperkt is tot hetgeen ze fysiek kunnen laten zien…

Alles voor uw badkamer onder één dak!

Tijdens de openingsuren is onze showroom vrij toegankelijk, het is wel raadzaam dat u een afspraak maakt indien u langskomt voor het bespreken van een complete sanitair-, verwarming-, badkamer- installatie of renovatie!
​We nemen namelijk graag de tijd om uw project grondig te bespreken zodanig dat u meteen een realistische voorstelling krijgt over de mogelijkheden en prijsniveau.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Moerputstraat 4C
9100 Sint-Niklaas
Tel. 03 777 86 00
info@saninetto.be

Gewijzigde openingsuren !!!

Maandag: gesloten

Showroom: 10u - 14u (di tot vrij)

Bespreking totaalrenovaties: Voor uw en onze veiligheid voorlopig enkel op afspraak (ma tot za)