NIEUWS

Villeroy & Boch brengt architectuur en emotie bij elkaar

Nieuw gamma aan tegels van hoge kwaliteit Villeroy & Boch
Sani
Netto is trouw aan het het kwaliteitsvolle merk Villeroy & Boch.
Voor het ontwerpen van onze badkamers maken wij dan ook graag gebruik van hun producten.

Hun gamma is uitgebreid met een nieuw assortiment tegels.
De doelstelling van V&B voor de tegelcollectie 2016 was: een brede range tegels van hoge kwaliteit ontwerpen die het interieur een eigen gezicht kunnen geven mét een emotionele lading. Dit alles met respect voor de actuele trends. Daarin speelt ‘natuur’ een belangrijke rol naast het ‘stedelijke’ en modern minimalisme naast traditionele waarden.
Villeroy &Boch ontwikkelde een zestal nieuwe series waarin tegenstellingen elkaar omarmen. Koele grijs- en zwarttonen naast warme tinten bruin en beige. Qua design zijn beton, hout en steen de hoofdthema’s voor de vloer. Daarnaast speelt V&B met een brede range aan reliëf: van elegante groeven tot verfijnde 3D dessins.

Nieuw in Alterna tegelassortiment: mozaïeken

​Deze nieuwe mozaïeken die deel uit maken van het Alterna tegelprogramma.
SaniNetto werkt steeds met kwailiteitsproducten en volgt de laatste nieuwe trends! Deze prachtige mozaïeken zijn bij ons verkrijgbaar. U kan deze zelf plaatsen of rekenen op onze vakmannen
Er is voor ieder wat wils: mozaïeken van glas, natuursteen, graniet, metaal en mixen (een combinatie van de eerste vier).

De toepassing van mozaïek in de badkamer geeft de ruimte direct een bijzondere uitstraling. Mozaïek combineert gemakkelijk met vele soorten wand- en vloertegels en zorgt eenvoudig voor een unieke sfeer. Met de toevoeging van mozaïeken aan het Alterna tegelprogramma wordt het assortiment nog completer.

Er is ruime keuze in maten, kleuren, verbanden en afwerkingen.

Bette Comodo Bad

Bette brengt Comodo bad nu ook met zij-overloop
SaniNetto werkt enkel met de beste merken en producten. Hierbij informeren wij jullie over het nieuwste bad van Bette, Comode.
De Bette Comode is de realisatie van onze filosofie : “Baden in Luxe”.
Het Italiaanse woord comodo betekent comfortabel, knus en huiselijk. Zoals de naam al zegt, zorgt Bette Comodo voor een heerlijk ligcomfort tijdens het baden.
Bette vervaardigt haar producten uit duurzaam en onverwoestbare geëmailleerde titaniumstaal. In vergelijking met kunststof heeft dat vele voordelen: het is hygiënisch, bestand tegen chemicaliën, kras- en slagvast en perfectwarmtegeleidend. Het briljant glanzende Bette Glazuur is bovendien uv-bestendig en behoudt zijn kleur.
Verschillende afmetingen zijn mogelijk! Bovendien zijn alle maten nu ook verkrijgbaar met overloop aan de lange zijde.  Passend bij de ligbaden biedt Bette ook bijpassende fraaie wastafels.

Grohe Eurostyle

Grohe Eurostyle gaat verder: nu ook met dichte hendel
SaniNetto werkt al jaren met de kwaliteitskranen van Grohe. Deze vernieuwen ook constant ten voordele van het gebruiks- en onderhoudsgemak!

Onlangs werd de Grohe Eurostyle ééngreeps serie vernieuwd. De meest opvallende veranderingen waren het veel slankere design en de open 7 graden hendel.
Deze zijn nu ook verkrijgbaar met een dichte hendel.
​Samen met de maximale doorstroming van 5,7 liter per minuut levert dit een prima besparing op van water en energie.

Wat wij bij SaniNetto ook heel belangrijk vinden.

Bette-BetteLux Shape

Bette toont BetteLux Shape collectie op Badvak
SaniNetto staat voor design, vernieuwing en volgt steeds de laatste nieuwe trends!
Je ziet een design geïnspireerd door de kracht van het water. Je voelt strelend zacht staal/emaille van een schijnbaar vloeiende kwaliteit – bewerkt met meesterlijk vakmanschap. Je beleeft de luxe van absoluut comfort. BetteLux – een genot voor alle zintuigen.
Een nieuwe generatie vrijstaande baden en wastafels – gedragen door een frame. Toegespitst op de karakteristieke vorm van de badkuip en op meesterlijke wijze gerealiseerd, zorgt deze lijn in de badkamer voor een volledig nieuwe uitstraling. Kenmerken zijn de slechts 8 mm hoge rand van de wastafel en het bad.
Aangevuld met een wandmeubel met spiegel, een kruk en planchets. Deze zijn net als het wastafel en badframe gebaseerd op een opengewerkt frame. Verkijgbaar in wit, zwart, rosé, mint, taupe en sky vormt het een geweldig contrast met het witte of zwarte emaille van bad en wastafel.

Hansgrohe handdouche

SaniNetto is altijd op zoek naar energie en waterbesparende oplossingen. Vandaar dat wij zeker deze oplossingen toejuichen!
​​Hansgrohe breidt Talis uit met S- en E-serie
De handdouche had ‘m al, nu zijn de kranen er ook aan toe: de Select-knop. Geen greep meer nodig. Met één druk op de knop is het water aan en uit te zetten. Comfortabel en waterbesparend.
De nieuwe Talis E- en Talis S-series van Hansgrohe brengen de comfortabele Select-knop nu bij de wastafel. Deze Talis-kranen zijn uiteraard EcoSmart, voor waterbesparend comfort.
​Ook in CoolStart variant: de pingreep in het midden betekent koud water.
Ronde vormen en heldere lijnen
Met een slank conisch kraanhuis en een ronde uitloop laat de Talis S zich gemakkelijk combineren met moderne badkamers. Met hun vlakke, rechte uitloop en een licht conisch kraanhuis zijn ze een toonbeeld van helder design.

Moerputstraat 4C
9100 Sint-Niklaas
Tel. 03 777 86 00
info@saninetto.be

Openingsuren

Ma: Gesloten

Di-Vrij: 10u tot 12u  & 13u30 tot 16u

Za:  10u tot 15u